​Miljøsanering såsom asbestsanering og PCB-sanering

Har du brug for miljøsanering af et hus eller en ejendom? Hos KR Nedrivning ApS har vi specialiseret os i miljøscreening samt asbestsanering, PCB-sanering med videre. Vi sikrer, at der altid udføres en kontrolleret og korrekt sanering. Vi sanerer hos både private og erhverv i blandt andet Frederikssund, Ballerup og København samt mange andre steder.

Stor faglig viden og ekspertise om miljøsanering

Vi har mange års erfaring og dermed en stor faglig viden om miljøsanering af bygninger. Derfor har vi også den nødvendige ekspertise til at kunne lokalisere og derpå bortskaffe miljøfarlige stoffer lovmæssigt korrekt.

Vi udfører både små og store opgaver, og vi lægger altid vægt på, at vi skal sikre en korrekt miljøhåndtering. Samtidig er vi professionelle fagfolk, der også lægger vægt på at udføre arbejdet med stor faglig stolthed.

Vi lægger samtidig vægt på at sikre en grundig planlægning. Det sker i et tæt samarbejde med kunden, hvor vi har fokus på, at vi skal have en klar og tydelig kommunikation, så vi undgår misforståelser. Du kan med andre ord forvente, at vi udfører det aftalte arbejde i rette tid. En aftale er, kort sagt, altid en aftale.​

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • ​PCB-sanering
  • ​Miljøscreening
  • ​Asbestsanering
  • ​Anden miljøsanering.

Kontakt os for at få et tilbud på en saneringsopgave

HDu er altid velkommen til at få mere at vide om miljøscreening og miljøsanering. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kan drøfte de forskellige muligheder samt vores priser. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede opgave.

Du kan ringe på telefon 91 57 57 57 for at aftale et møde, eller du kan skrive til e-mail emil@kr-nedriv.dk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt